Nuchter denken,
slim bouwen.

Wij zijn Van der Aa. Nuchtere denkers en slimme bouwers.

Nuchter denken en slim bouwen. Daar houden we van bij Van der Aa. Met een team van vakmensen werken we elke dag weer aan de mooiste projecten voor onze opdrachtgevers. Woningbouw, utiliteitsbouw of verbouw en renovatie, we draaien onze hand er niet voor om. Ook pakken we graag de kans om projecten (mede) te ontwikkelen.

 

Uw wensen staan bij ons altijd voorop. We zijn flexibel, open en eerlijk en werken hard om de verwachtingen steeds weer te overtreffen. Wij zijn Van der Aa, nuchtere Tukkers met een groot hart voor bouwen.

Wat klanten vertellen

Bouwbedrijf Van der Aa.
Al ruim 40 jaar verstand van slim bouwen.

Bij Van der Aa, geworteld in het prachtige Twente, gaan we terug naar de essentie van bouwen. Geen franje, geen opsmuk, alleen pure nuchterheid en ongeëvenaard vakmanschap. Al meer dan 40 jaar zijn we een begrip in Twente. Geen enkel project, groot of klein, eenvoudig of ingewikkeld, schrikt ons af. Of het nu gaat om het realiseren van een nieuwe woning of bedrijfshal, de aanbouw van een veranda of de bouw van een compleet appartementencomplex, we pakken alles aan met een flinke dosis vastberadenheid en enthousiasme. Op Van der Aa kunt u bouwen!

“Soms is de eenvoudigste oplossing de meest effectieve. Nuchter denken helpt om die oplossing te vinden en slim te bouwen.” 

Joost van der Aa